ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΑΝΔΡΕΟΥ

  • Αρχική
  • Οινοποιείο Ανδρέου
  • Οινοποιείο
Οινοποιείο Ανδρέου

Οινοποιείο

Το οινοποιείο Ανδρέου είναι μια σύγχρονη boutique οινοπαραγωγική μοναδα ανάμεσα σε αμπελώνες, με λιτή αρχιτεκτονική, που σχεδιάστηκε έτσι για να καλύψει κυρίως δύο σκοπούς:

• την άψογη οινοπαραγωγική διαδικασία, με πολύ υψηλά στάνταρ σε όλα τα στάδια παραγωγής, εμφιάλωσης, ωρίμανσης και συντήρησης του κρασιού
• την επισκεψιμότητα, με χώρους ικανούς να φιλοξενήσουν, να μυήσουν, να εκπαιδεύσουν και να διασκεδάσουν τους επισκέπτες.

Οινοποιείο Ανδρέου

Αποτελείται από τους ακόλουθους χώρους:

Ο χώρος υποδοχής του σταφυλιού με μοντέρνα πιεστήρια και δυνατότητα οινοποίησης 100 τόνων σταφυλιού.
Ο εξοπλισμός του είναι υψηλού επιπέδου και αποτελείται από αστραφτερές ανοξείδωτες δεξαμενές ελεγχόμενης θερμοκρασίας για τη ζύμωση και τις άλλες κατεργασίες του κρασιού.

Το κελάρι των δρύινων βαρελιών, με σταθερή θερμοκρασία +14°C και υγρασία 70%, όπου τα κρασιά ωριμάζουν σε ιδανικές συνθήκες.
Εδώ, ο χρόνος, η υπομονή, η πείρα και οι πολλαπλές γευστικές δοκιμές διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα κάθε βαρελιού, κάθε φιάλης, κάθε ποτηριού, κάθε γουλιά.

Οινοποιείο Ανδρέου

H εμφιαλωτική γραμμή, με δυνατότητα εμφιάλωσης 600 φιαλών την ώρα, βρίσκεται σε έναν ξεχωριστό, άπλετο και υγειονομικά άριστο χώρο.
Οι αποθήκες φύλαξης του εμφιαλωμένου κρασιού με σταθερή θερμοκρασία +16°C και υγρασία 60%, εγγυώνται τη σωστή εξέλιξη των κρασιών μέσα στη φιάλη.

Sign In